12 heinäkuuta 2015

ASUNTOMESSUILLE SISUSTAMANI KOHDE


Voi ystävät hyvät, te ette arvaakaan millainen kiire tässä viime päivinä on ollut. Haetaan tavaroita, siivotaan ja sisustetaan, kohdetta voisi kutsua yhden yön ihmeeksi. Viimeisenä päivänä ennen asuntomessujen lehdistöpäivää huhkimme kohteessa puolille öin, ja taas aamusta olimme paikalla. Tosin meillä Lounan kanssa oli sentään varttia pidemmät yöunet, kun taas talon rakentajaperheen isä nukkui sen vaivaisen 15 minuuttia. 
  
Olen toinen kristallikuutio 20b sisustuksen suunnittelijoista ja  voi sanoa että olipa mielenkiintoista ja opettavaa olla messuvieraan sijaan toteuttamassa yhden kohteen valmistumista kodiksi. Monta asiaa tekisin toisin, mutta täytyy sanoa että tällä aikataululla talosta löytyy kivoja kokonaisuuksia, olkaa hyvä kurkatkaa ja toivottavasti pidätte näkemästänne!
 Ruokailutilan sisustus on eleetön sekä herkkä. Itse olen ristinyt tilan origamiksi. Tämä tila on mainittu messutärppinä sekä dekossa että avotakassa. Ruokailuryhmän tilaan toimitti Viemerö, matto on house doctorin ja valaisin sekä kupit ovat habitatista. Pöydälle sijoitettiin hexagon-laattoja ja nämä samaiset laatat koristavat wc:n seinää.Olohuoneessa jatkuu sama seesteinen linja jota tähdittää Ville Ruson maalaus. Villen töitä löytyy Karusomasta. Sohvaryhmä on Viemeröstä ja kattovalaisin, pöytä sekä tyynyt ovat Cobellosta. Lattiavalaisin on Viemeröltä ja kuuluu samaan sarjaan ruokailuryhmän kanssa (Cinas).Yläkerrassa sijaitsee perheen työhuone ja myös täältä löytyy Villen maalaus. Ja katsokaapa miten hienosti se sopii yhteen nahkaisen lepakkotuolin kanssa. Kalusteet tänne toimitti Cobello, messinkinen valaisin on hankittu Porvoon Åtta-liikkeestä.

Kellarikerroksessa sijaitsee spa-osasto ja samassa yhteydessä on vilpola. Täällä on Pekka Litmasen voimaannuttavaa grafiikkaa tuoden tilaan särmää. Rottinkituolit ovat Viemerön ja ihanat puiset pallit ovat Cobellosta.Viimeisenä kuvat vanhempien makuuhuoneesta joka on rauhallinen ja värimaailma sama kuin muualla talossa. Valkoisen seinän rikkoo hento harmaa seinämaalaus, joka jatkuu nurkan yli. Vuode ja tarjotin ovat Viemerön, petaustekstiilit toimitti Cobello. 

Messut ovat aivan alussa ja itseltä on vielä muut kohteet käymättä. Pikaisesti kävin seinän toisella puolella katsomassa kristallikuutio 20a kodin ja olipa se ihana!

Mukavaa sunnuntaita, laitetaan nyt sormet ja varpaat ristiin ja toivotaan että tuo sää muuttuisi hieman aurinkoisemmaksi!

Jane


yhteistyössä: Viemerö, Cobello, Karusoma, Pekka Litmanen

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Ihana sisustus :-) Olisin kysynyt miltä tuo parketti näyttää luonnossa? Onko kylmän oloinen?

Janen Himassa // Jane kirjoitti...

Hei ja kaunis kiitos :) Parketti on todella vaalea, hieman näkyy läpi puunsyyt mutta muuten valkoinen. Mielestäni ei ole liian kylmä mutta tämähän on juuri niitä makuasioita. Pyydä parlalta mallipala ja tutkaile onko parketti mieleisesi :)

JohannaL / Koti Aurorassa kirjoitti...

Tosi kaunis sisustus. Erityisesti tykkään keittiön tuoleista ♥

Janen Himassa // Jane kirjoitti...

Voi kiitos Johanna <3 Keittiön ruokailuryhmä on omastanikin mielestä erityisen herkkä ja kaunis.

Anonyymi kirjoitti...

Mistä keittiön matto?

Janen Himassa // Jane kirjoitti...

Hei, matto on house doctorin ja hankittu room21.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos tiedoista :)